Kom gezellig winterkamperen

Kom deze winter kamperen op onze plattelandscamping en ervaar heerlijke rust en ruimte. Begin je dag comfortabel in ons moderne en verwarmde sanitair. Kom daarna heerlijk ontbijten in ons restaurant en ga er daarna lekker op uit in de omgeving. De natuur levert ook in de winter gegarandeerd prachtige plaatjes op. En als het regent dan zijn de authentieke plaatsen Oisterwijk en Oirschot een bezoek meer dan waard. Een breed aanbod van winkels met leuke sfeer. Dat klinkt toch magisch! 

Ook leuk in de winteR

Volg vanaf onze camping de kabouterwandeling met (klein)kinderen. Of boek een wandelarrangement van de Oisterwijkse fietsproverij. Eten uit de klomp in ons restaurant, wandelen in de Kampina en dal van de Beerze of een bezoek aan de steden Tilburg, Eindhoven en Den Bosch.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Voordelig winterkamperen

Winterkamperen kan alleen in de weekenden voor €15.- per nacht voor twee personen. Dit tarief is exclusief toeristenbelasting €1.90 p.p.p.n., douche (sep key) en elektra €0.55 per kWh. Op zaterdag en zondag staat vanaf 10.00 een ontbijt klaar voor slechts € 7.50 p.p. (incl kopje koffie of thee).

Reserveren of neem contact met ons op