Kinderspeelboederij & Restaurant

Waar vroeger het hooi voor de koeien lag is nu een overdekte kinderspeelboerderij en restaurant. Kinderen kunnen hier hun hart ophalen en heerlijk spelen in onze binnen en buiten speeltuin. Onze speelboerderij ligt in een fijne rustige omgeving en is ruim opgezet. Kinderen hebben dus alle ruimte om naar hartelust te spelen. De entree voor kinderen is slechts EUR 1,- en de hele dag geldig. Toegang voor ouders en begeleiders is gratis!

Corona Maatregelen

Helaas moeten wij de deuren van het Boerderijterras maar ook de deuren van de Kinderspeelboerderij sluiten. Zo ook is het nu niet mogelijk het kabouterpad te wandelen. Houd facebook en instagram goed in de gaten voor eventuele TO GO data in combinatie met de opening kabouterwandeling en of eventuele andere extra activiteiten. Laten we hopen dat we snel weer onze deuren mogen openen en jullie weer allemaal mogen verwelkomen!

Gezellig met de kinderen erop uit ongeacht het weer

Wil je met de kinderen erop uit? Kom dan naar onze gezellige landelijke kinderspeelboerderij voor binnen en buiten spelen. Hier kunnen ze naar hartelust glijden van de glijbaan en klauteren op de speeltoestellen. Mooie torens bouwen met grote blokken en ‘zandtaartjes bakken’ in de zandbak. Skelteren en zwieren met de kabelbaan in de buitenspeeltuin. Wat zullen ze genieten. En maak je geen zorgen om hun kleding. Wij hebben overalletjes in diverse maten klaar liggen zodat ze volop kunnen ravotten.

Volwassenen genieten van lunch en borrel met hapje

Ook volwassenen zullen genieten bij speelboerderij De Gerrithoeve. Op ieder tijdstip van de dag bieden we lekkers zonder je kinderen uit het oog te verliezen. Wat denk je van een lunch met authentieke gerechten zoals boerentosti, de boerenuitsmijter en het worstenbroodje van Tante Zus? Of neem een borrel met bourgondische borrelplank op ons gezellige terras. 

Bekijk meer lekkers in onze menukaart.

Vier hier je kinderfeestje en familiefeesten

Kinderspeelboerderij De Gerrithoeve is een ideale locatie om je feestje te vieren. De kinderen spelen met plezier op de vele toestellen in ons overdekt kinderspeelparadijs. Ondertussen zorgen wij voor lekkere hapjes en drankjes. Met de leuke aankleding en de uitstekende horecavoorziening wordt het voor iedereen echt een feestje.

Vier je kinderfeestje al vanaf € 9,50

  • Onbeperkt ranja
  • Onbeperkt spelen
  • Zakje chips
  • Kindermenu (frietjes met snack of kleine pannenkoekjes)
  • Waterijsje
  • Plakje cake met vuurwerk voor jarige (0,85 per kind extra)
  • Uitbreiden met knutselen? (2,95 per kind)

Een familiedag, kraamborrel of iets anders te vieren?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Voor reserveren, stuur ons dan een e-mail naar info@gerrithoeve.nl