Kinderspeelboederij & Restaurant

Waar vroeger het hooi voor de koeien lag is nu een overdekte kinderspeelboerderij en restaurant. Kinderen kunnen hier hun hart ophalen en heerlijk spelen in onze binnen en buiten speeltuin. Onze speelboerderij ligt in een fijne rustige omgeving en is ruim opgezet. Kinderen hebben dus alle ruimte om naar hartelust te spelen. De entree voor kinderen is slechts EUR 1,- en de hele dag geldig. Toegang voor ouders en begeleiders is gratis!

Reserveren Kinderspeelboerderij

Openingstijden zijn elke woensdag vrijdag, zaterdag en zondag open van 10.00 tot 19.00. (ook Tweede Pinkster geopend).  Reserveren bij het restaurant van de kinderspeelboerderij kan in vier tijdsblokkens:

– 10.00 tot 12.00 uur
– 12.00 tot 14.00 uur
– 14.00 tot 16.00 uur
– 16.00 tot 19.00 uur

Het is niet mogelijk om twee blokken tegelijk te reserveren. Mocht u toch langer willen vertoeven, dan is dat eventueel in overleg mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden bij onze medewerkers. Kinderfeestjes zijn mogelijk op woensdag en op vrijdag.

Bij de Gerrithoeve hebben we twee locaties: De Kinderspeelboerderij met restaurant en het Boerderijterras met restaurant. Kijk dus even goed van welke locatie u gebruik wilt maken omdat we met verschillende reserveer en openingstijden werken.

Gezellig met de kinderen erop uit ongeacht het weer

Wil je met de kinderen erop uit? Kom dan naar onze gezellige landelijke kinderspeelboerderij voor binnen en buiten spelen. Hier kunnen ze naar hartelust glijden van de glijbaan en klauteren op de speeltoestellen. Mooie torens bouwen met grote blokken en ‘zandtaartjes bakken’ in de zandbak. Skelteren en zwieren met de kabelbaan in de buitenspeeltuin. Wat zullen ze genieten. En maak je geen zorgen om hun kleding. Wij hebben overalletjes in diverse maten klaar liggen zodat ze volop kunnen ravotten.

Volwassenen genieten van lunch en borrel met hapje

Ook volwassenen zullen genieten bij speelboerderij De Gerrithoeve. Op ieder tijdstip van de dag bieden we lekkers zonder je kinderen uit het oog te verliezen. Wat denk je van een lunch met authentieke gerechten zoals boerentosti, de boerenuitsmijter en het worstenbroodje van Tante Zus? Of neem een borrel met bourgondische borrelplank op ons gezellige terras. 

Bekijk meer lekkers in onze menukaart.

Vier hier je kinderfeestje en familiefeesten

Kinderspeelboerderij De Gerrithoeve is een ideale locatie om je feestje te vieren. De kinderen spelen met plezier op de vele toestellen in ons overdekt kinderspeelparadijs. Ondertussen zorgen wij voor lekkere hapjes en drankjes. Met de leuke aankleding en de uitstekende horecavoorziening wordt het voor iedereen echt een feestje.

Vier je kinderfeestje al vanaf € 9,50

  • Onbeperkt ranja
  • Onbeperkt spelen
  • Zakje chips
  • Kindermenu (frietjes met snack of kleine pannenkoekjes)
  • Waterijsje
  • Plakje cake met vuurwerk voor jarige (0,85 per kind extra)
  • Uitbreiden met knutselen? (2,95 per kind)

Een familiedag, kraamborrel of iets anders te vieren?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Voor reserveren, stuur ons dan een e-mail naar info@gerrithoeve.nl