Omgeving Boerderijwoning Gerrithoeve

De Gerrithoeve ligt in het gebied van de Oisterwijkse bossen en vennen. Een afwisselend bosgebied met sfeervolle vennen en verscholen heidevelden. Heerlijk om doorheen te wandelen en fietsen. Overal staan bankjes om even weg te dromen in de mooie natuur. Vanaf de Gerrithoeve loop je via zandpaden naar het aangrenzende natuurgebied Kampina.
Oisterwijkse bossen en vennen

Ideaal vertrekpunt voor wandelen en fietsen

De Gerrithoeve is een ideaal startpunt voor een heerlijke wandel- of fietstochten door de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Laat je informeren over de mooiste wandel- en fietsroutes, excursies met de boswachter of kies een spannende speurtocht om met kinderen de natuur te ontdekken.

Bekijk de fiets- en wandelroutes van Natuurmonumenten via
www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/oisterwijkse-bossen-en-vennen

Oisterwijk Parel in 't groen

Oisterwijk ligt midden in het groen en daarom spreekt men hier ook wel over de Parel in ’t groen. Naast de mooie natuur is ook de Oisterwijkse dorpskern echt de moeite waard. Ontdek de vele ‘Parels’ zoals de eeuwenoude Linde achter het monumentale Raadhuis. En het unieke Trouwlaantje of het oudste huis van Oisterwijk. Ga lekker shoppen in de vele exclusieve winkels die Oisterwijk rijk is. Tussendoor even bijkomen kan op één van de vele sfeervolle terrassen.

Bekijk de fiets- en wandelroutes van Natuurmonumenten via

www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/oisterwijkse-bossen-en-vennen

Oisterwijk allermooiste dorp van Nederland

Oisterwijk doet mee aan de ANWB-verkiezing van het mooiste dorp van Nederland. Stem vandaag nog via www.anwb.nl/mooistedorpen!

Oirschot met rijke historie

Oirschot kent vele monumentale gebouwen van een rijk historisch verleden. De Oirschotse Markt met de meer dan vijf eeuwen oude St. Petruskerk (Basilica Minor). Het voormalige raadhuis stamt uit 1513 en is een van de mooiste pleinen van Brabant. En ook hier geniet je van het goede Brabantse leven en culinaire verwennerijen. Even afstappen voor een tussenstop voor een kop koffie op het terras. Of een gezellige avond met uitgebreid diner. Het kan allemaal in dit authentieke dorp.

Bekijk wat je kunt doen in Oirschot via
https://www.bezoekhetgroenewoud.nl/wat-te-doen/culinair