Over de camping

Sta plaatsen op camping De Gerrithoeve

De plattelandscamping van De Gerrithoeve is een erg ruim opgezette camping en leuk voor jong en oud. Elke plaats is minimaal 120 m2 groot en tevens voorzien van water, elektra en riool.  De camping beschikt over vele unieke plaatsen. Men kan kiezen om aan het water te kamperen, of vrij uitzicht over het Brabantse platteland en tevens zijn er mooie plaatsen voor jonge gezinnen (kleine speelattributen, zandbak en klein speelhuisje). Oftewel voor ieder wat wils! Ook met de Camper ben je van harte welkom bij ons op de camping.

Sanitair

De sanitairruimte is voorzien van luxe elementen en voldoet aan de eisen van nu. Het sanitair is volledig verwarmd met daarbij een apart dames en heren sanitair.  Er zijn in totaal 6 dames en 4 heren toiletten met 3 urinoirs. Verder is elke waslocaliteit (een dames en een heren) voorzien van 4 douches, een wascabine en drie wastafels. Daarnaast zijn er twee mindervalide ruimten welke gebruik mogen worden wanneer u minder te been bent maar u mag deze ruimte ook gebruiken wanneer u bijvoorbeeld meer ruimte of meer privacy wenst. Tevens mag deze ruimte ook gebruikt worden als familiedouche. Deze ruimten zijn voorzien van douche wastafel en toilet. 

Ook is er aan de kinderen gedacht! Er is een speciale kinderwasgelegenheid welke voorzien is van twee wastafels, een kinderdouche , kindertoilet en een wasplateau met geintregreerd babybadje.

Naast de was faciliteiten is er in het sanitair gebouw een ruimte met wasmachine en droger aanwezig. Ook uw casettetank / toilet van uw caravan kunt u lozen in het daarvoor ingericht chemisch toilet.

Sep key

Op de camping werken we met het betaalsysteem de Sep key. Dit is een betaalsysteem voor het warm water voor de douche en het wassen en het drogen van de was. Voordeel van het douchen met de sep key is dat u zelf kunt bepalen hoe lang u wilt douchen. U betaalt €0.02 per 10 sec. Wilt u 2 minuten douchen dan kan dat maar u kunt ook 8 minuten douchen als u dat wenst. 

Stroomverbruik

Bij aankomst van uw verblijf kunt u aangeven of u een 6, 10 of 16 ampère wenst. Tevens wordt de meterstand bij aankomst genoteerd welke bij vertrek met de eindstand verrekend wordt. Kosten verbruik stroom €0.40 per KWh. (gemiddeld verbruik €1.50 per dag)

Wifi

Wifi wordt gratis aangeboden gedurende uw gehele kampeerverblijf. Met deze wifi kunt u uw standaard internet activiteiten kunnen uitvoeren. Tegen een minimale extra betaling zal het ook mogelijk zijn een hogere snelheid in upload en download af te kunnen gaan nemen. 

Wandel en Fietsplezier

Indien u een heerlijke fietsvakantie wenst en of van wandelen houd, bent u bij ons aan het juiste adres. Oisterwijk staat natuurlijk bekend om haar bossen en vennen, maar ook natuurgebied / heidegebied de Kampina is een waar natuurplaatje. Beide gebieden zijn voorzien van een schitterend wandel en fietsnetwerk welke uiteraard bij de camping verkrijgbaar zijn. Ook de kern van Oisterwijk bied tal van mogelijkheden. Met haar vele winkels en horecagelegenheden mag Oisterwijk trots zijn op haar centrum. Naast het dorp Oisterwijk hebben ook de omliggende dorpen een erg mooi buitengebied en zeker een zeer leuk centrum. Oirschot is een erg leuk authentiek dorpje en Boxtel  / Liempde bevinden zich aan de andere kant van de Kampina en staan bekend om haar bolle akkers.