Over de camping

Sta plaatsen op camping De Gerrithoeve

De plattelandscamping van De Gerrithoeve is een erg ruim opgezette camping en leuk voor jong en oud. Elke plaats is minimaal 120 m2 groot en tevens voorzien van water, elektra en riool.  De camping beschikt over vele unieke plaatsen. Men kan kiezen om aan het water te kamperen, of vrij uitzicht over het Brabantse platteland en tevens zijn er mooie plaatsen voor jonge gezinnen (kleine speelattributen (zandbak en klein speelhuisje)). Oftewel voor ieder wat wils!

Wandel en Fietsplezier

Indien u een heerlijke fietsvakantie wenst en of van wandelen houd, bent u bij ons aan het juiste adres. Oisterwijk staat natuurlijk bekend om haar bossen en vennen, maar ook natuurgebied / heidegebied de Kampina is een waar natuurplaatje. Beide gebieden zijn voorzien van een schitterend wandel en fietsnetwerk welke uiteraard bij de camping verkrijgbaar zijn. Ook de kern van Oisterwijk bied tal van mogelijkheden. Met haar vele winkels en horecagelegenheden mag Oisterwijk trots zijn op haar centrum. Naast het dorp Oisterwijk hebben ook de omliggende dorpen een erg mooi buitengebied en zeker een zeer leuk centrum. Oirschot is een erg leuk authentiek dorpje en Boxtel  / Liempde bevinden zich aan de andere kant van de Kampina en staan bekend om haar bolle akkers. 

Wifi

Voor het nieuwe seizoen zal er ook wifi op het hele terrein aangelegd gaan worden. De wifi zal gratis aangeboden worden gedurende uw gehele kampeerverblijf. Met deze wifi kunt u uw standaard internet activiteiten kunnen uitvoeren. Tegen een minimale extra betaling zal het ook mogelijk zijn een hogere snelheid in upload en download af te kunnen gaan nemen.