Het Bedrijf

De Gerrithoeve in het kort…

Het bedrijf De Gerrithoeve bestaat uit vier verschillende onderdelen, namelijk;

  • Boerderijterras / Restaurant
  • Kinderspeelboerderij / Restaurant
  • Plattelandscamping
  • Vakantiewoning 

 

De “Gerrithoeve”, al enkele generaties een echt familiebedrijf!

De “Gerrithoeve” is al enkele generaties een echt familiebedrijf. Opa en Oma Bakx (Gerrit en Joke) kochten in het jaar 1955 het bedrijf. Het was een melkveebedrijf met 21 hectare grond aan huis. Langs het melkvee, 20 stuks, werden er ook enkele varkens, 50 stuks, kippen, 100 stuks en 2 paarden gehouden. Zo werd ook het gehele gezin van hun eerste levensbehoeften voorzien. Melk van de koeien, vlees van het varken, eieren van de kippen en de paarden waren er om het land te bewerken.

Gerrit en Joke kregen zes kinderen waaronder Riky die in het jaar 1978 samen met haar man Hans Smetsers het bedrijf overnam. Er werd een uitbreiding in de varkenssector gedaan welke uitgroeide naar 160 zeugen en 600 vleesvarkens.

Doorgroei mogelijkheden leken niet realiseerbaar en steeds meer begon het horecabloed te stromen. Vandaar uit is men begonnen met het boerderijterras, later de speelboerderij en begin 2016 zijn we van start gegaan met de geheel vernieuwde camping!

Naast de kwaliteit welke wij leveren met onze producten staat ook de Brabantse gastvrijheid en gemoedelijkheid centraal. Kom gerust een keer langs!

 

Privacy Statement De “Gerrithoeve”.

De Gerrithoeve hecht eraan uw persoonlijke gegevens te beschermen. Per 25 mei 2018 werd de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. In onderstaande link vindt u ons privacybeleid dat in lijn is met de AVG.  Privacy document De Gerrithoeve