Boerderijterras & Speelboerderij

 

Boerderijterras & Speelboerderij. Twee restaurants op een locatie!

 

Maar wat is nu eigenlijk het verschil?

Als u bij ons de straat in rijdt komt u eerst aan de linkse kant de Speelboerderij tegen. Een stukje verder aan de linkse kant vindt u het Boerderijterras, hier vindt u ook de vakantiewoning. Nog een stukje verder door en daar vindt u onze camping!

 

Speelboerderij:

Een landelijke speelboerderij met een sfeervol restaurant. Kinderen kunnen hier hun hart ophalen en heerlijk spelen in onze binnen en buiten speeltuin. Onze speelboerderij ligt in een fijne rustige omgeving en is ruim opgezet. Ouders kunnen genieten van een hapje en een drankje, we serveren lunch, diner maar ook heerlijk huisgemaakt gebak en lekkers voor bij de borrel. 

Ook de verjaardag van uw kind kan bij ons gevierd worden! Kinderfeestjes maar ook voor de familie feesten bent u bij ons aan het juiste adres! Voor alle informatie klikt u hierboven op de link ‘Speelboerderij’

Boerderijterras: 

Daar waar vroeger de koeien stonden is nu een heel gezellig boerderij terras/restaurant. De elementen zoals de grup, voedertroggen, stalhouten en zelfs de halve deuren waardoor de werkpaarden door naar buiten konden kijken zijn nog zichtbaar. 

U kunt bij ons terecht voor een hapje en een drankje en tevens genieten van het prachtige boeren erf. Kijk voor de diverse lekkernijen en overige weetjes even rond op de site en mocht u er niet uitkomen stuur ons dan een mail!