Plezier voor de hele familie

Wat denk je van snelle achtbanen of een spannende safari met wilde dieren? Of doe je liever rustiger aan? Ga dan eens ezels knuffelen bij de Ezelfarm. Het kan allemaal heel dichtbij de Boerderijwoning van de Gerrithoeve.
Ezelfarm copy

Attractiepark De Efteling

In de Efteling vermaak je je met de hele familie. Van het Sprookjesbos voor de allerkleinsten tot spannende achtbanen voor de waaghalzen. Alles is mogelijk in deze wereld vol wonderen. Nederlands grootste attractiepark ligt op slechts 22 km van de Boerderijwoning en is het gehele jaar geopend. 

De Efteling, 
Europalaan 1,
5171 KW Kaatsheuvel

Bekijk de attracties via https://www.efteling.com/nl/park/attracties

De Beekse Bergen

Ga op safari met je hele familie in safaripark de Beekse Bergen. Hier beleef je Afrika gevaarlijk dichtbij vanuit je eigen auto. Of ontdek het park vanaf het water met de bootsafari. Je ziet zonnende ringstaartmaki’s, grazende neushoorns en een eiland vol met yaks. Ga met de bus en zie leeuwen, giraffen en zwarte paardantilopen van heel dichtbij. Dat wordt spannend! Spanning en avontuur op slechts 15 km van de Boerderijwoning van de Gerrithoeve.

Safaripark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

Bekijk de diverse safari’s via https://www.beeksebergen.nl/op-safari

Prachtige wandeling met een ezel

Ontdek de mooie natuur van de Kampina met een ezel. Voor de kinderen is dit een onvergetelijke ervaring. Zij kunnen de hele dag knuffelen met hun ‘vriendje’. En ze worden niet moe! Op de rug van de ezel lopen zij zonder verveling behoorlijke afstanden. En de volwassenen genieten samen van de mooie natuur. En dat op slechts 2 km afstand van de Boerderijwoning van De Gerrithoeve.

Ezelfarm Oisterwijk
Rosepdreef 17
5062 TB Oisterwijk

Lees meer over de ezelfarm via http://ezelfarm.nl/