Boerderijterras & Restaurant

Waar Opa Gerrit vroeger zijn koeien molk is nu een sfeervol restaurant en boerderijterras. In een sfeer van vroegere tijden geniet je hier van lekker eten en drinken. Wij zijn gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. Loop daarom eens binnen en proef de Brabantse gezelligheid.

Let op horeca is vanaf 1 juni weer geopend

Let op horeca is vanaf 1 juni weer geopend Op terrassen mogen mensen weer bij elkaar zitten. Iedereen zit aan een tafeltje en op anderhalve meter afstand van elkaar. Ook onze restaurants zijn weer geopend, maar er zijn slechts 30 personen toegestaan. Inclusief personeel. Reserveer dus snel je tafeltje. We kijken uit naar je komst en graag tot ziens bij de Gerrithoeve.

Bekend rustpunt midden in de natuur

Ons boerderijterras ligt midden in de natuur van de Oisterwijkse bossen en vennen. Het is daarom een bekend rustpunt voor vele wandelaars en fietsers. Van een flinke inspanning krijg je vanzelf trek in iets lekkers. Wat denk je van een heerlijke kop koffie met huisgemaakt gebak? Of een biologische vruchtensap en een boerenuitsmijter? 

Of heb je zin in een bekende trappist met bourgondische bierballen of Gerrit’s borrelplank? Bekijk meer lekkers in onze menukaart.

Verrassend lekkere lunch en diner

Wil je eens verrassend anders lunchen? Bekijk dan onze menu van autheneke boerenboterhammen met gevarieerd beleg. Of kies voor de warme tos Gerrit en zelfgemaakte worstenbroodje van tante Zus. Je kunt bij ons ook drie gangen mee-ten met de boer voor een schappelijke prijs. Heb je al eens gegeten uit een klomp? Wat een beleving! U krijgt varkenshaas of spare-ribs daadwerkelijk geserveerd in een klomp.
Bekijk hier de menukaart

Voor groepen een feest op maat

Iets te vieren? Wij organiseren graag een feest op maat. Zo wordt je familiefeest, reünie of personeelsuitstapje onvergetelijk. Begin je dag met bijvoorbeeld boerenspelen en een wandeling onder begeleiding van een gids. Maak daarna een rondrit door Oisterwijk met de Parel Express. En schuif daarna aan bij de BBQ, Koekenpan (wok), Buffet, koffietafel of een diner “eten uit de klomp”. Echt feest van Brabantse gezelligheid op het platteland.

Informeer naar de vele mogelijkheden en stuur ons een mail naar info@gerrithoeve.nl of via 0411 67 31 89.

Openingstijden Boederijterras

Zomertijden (15 maart tot 1 nov): Elke dag van 10.00 tot 21.00 (Keuken sluit om 20.30) Wintertijden (1 nov tot 15 maart): Elke vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 21.00 (keuken sluit om 20.30)